iPad by se mohl dočkat dalších dvou modelů

iPad by se mohl dočkat dalších dvou modelů
2019-08-03T16:30:15+02:00
• 3. 8. 2019

Vypadá to, že produktová řada iPadu bude opět o něco širší. Společnost s logem nakousnutého jablka již nabízí pět různých tabletů, ovšem podle zahraničního serveru AppleInsider nás v průběhu letošního roku čekají ještě další dva kousky. 

iPad se údajně dočká levnější varianty

Společnost Apple v současné chvíli nabízí iPad mini, iPad, iPad Air, 11palcový iPad Pro a 12,9palcový iPad Pro. Podle zahraničního serveru ale americká technologická společnost získala speciální certifikát u EEC (Eurasian Economic Commission), a to hned na pět zařízení. Mělo by se celkově jednat o dva nové modely. 

Apple údajně pracuje na novém 10,2palcovém iPadu, který nahradí současný 9,7palcový model z roku 2018. Tohoto kousku bychom se údajně měli dočkat ještě v tomto čtvrtletí – masová výroba bude zahájena na konci měsíce července. Pochopitelně zatím není jasné, co nového 10,2palcový iPad nabídne. Má se však jednat o levnější variantu, tudíž Apple s největší pravděpodobností minimalizuje pouze rámečky kolem displeje. 

Pokud bude Apple opravdu štědrý, dočkat bychom se mohli i novější generace procesoru a navýšení operační paměti. Nutno však podotknout, že i tento model si zachová zastaralý bezpečnostní prvek v podobě Touch ID. Ale to je naprosto v pořádku, jen přeci se bude jednat o levnější model. Cena by měla být údajně zachována, tedy bude totožná se současným modelem z roku 2018. Druhým modelem by se pak měl stát iPad s 10,5palcovým displejem. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat