Samsung představil Galaxy A30s, nabízí nový design a funkce

Samsung představil Galaxy A30s, nabízí nový design a funkce
2019-08-22T13:33:58+02:00
• 22. 8. 2019
1

Společnost Samsung představila nový telefon Galaxy A30s. Ten přináší zcela nový design a vylepšené funkce. Dle slov jihokorejského technologického giganta je Galaxy A30s určen pro ty, kdo chtějí své zážitky zachycovat i sdílet okamžitě. Pojďme si tedy nový telefon od Samsungu podrobněji představit.

Galaxy A30s s novým designem a funkcemi

K dispozici je všestranný fotoaparát, Infinity displej a baterie s dlouhou výdrží na jedno nabití. Nutno podotknout, že tento model, tedy Galaxy A30s, bude v České republice dostupný až ve druhé polovině září letošního roku, přičemž cena by se měla pohybovat okolo 6 999 Kč. V prodeji pak budou konkrétně tři barevné varianty – černá, bílá a zelená.

Galaxy A30s se dle slov společnosti Samsung „odlišuje nápadnými novými vzory včetně jedinečného geometrického vzoru a futuristického holografického efektu na zadním krytu“. Jak bylo již v úvodu článku řečeno, telefon bude v prodeji v těchto barevných odstínech – Prism Crush Black, Prism Crush White a Prism Crush Green.

Kromě toho novinka nabídne baterii o kapacitě 4 000 mAh, rychlé nabíjení a funkci Game Booster s podporou umělé inteligence. Pokud výrobce správně optimalizoval operační systém, mohla by vám baterie vydržet opravdu dlouho, a to i při hraní mobilních her.

Galaxy A30s a hardwarové specifikace

Nicméně, mezi další hardwarové parametry patří tři zadní fotoaparáty: vylepšený 25Mpx hlavní fotoaparát, 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát a nový 5Mpx fotoaparát s detekcí hloubky obrazu. Díky funkci Live Focus, kterou je vybaven 5Mpx fotoaparát s detekcí hloubky obrazu, je nyní v modelu Galaxy A30s možné používat efekty bokeh v „profesionální“ kvalitě a rychle a bez námahy vytvářet dynamičtější portréty. Inteligentní fotografické nástroje včetně inteligentní detekce chyb a optimalizace scény by pak měly umožnit jednoduché pořizování snímků.

Pro snadnější a intuitivnější způsob zabezpečení obsahu je nyní Galaxy A30s opatřen i čtečkou otisků prstů, která nijak neruší vzhled přístroje, neboť je zabudována přímo do obrazovky.

Srdcem celého telefonu je dvoujádrový 1,8 GHz + šestijádrový 1,6 Hz procesor. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 4 GB. Pro soukromá data je pak k dispozici vnitřní 64GB úložiště, které je však možné rozšířit prostřednictvím microSD karty. Hlavní chloubou modelu Galaxy A30s je ale velký 6,4palcový Super AMOLED displej s rozlišením HD+ (720 x 1560 px.).

Konstrukční rozměry pak činí 158,5 x 74,7 x 7,8 mm, přičemž váha zařízení se zastavila na 166 gramech. Výrobce musíme pochválit za implementaci nejnovějšího konektoru typu USB-C.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 22. 8. 2019, 14:15

Za 4 tisíce možná ok ale za 7 neprodejné.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat