Razer Phone 2 s podporou THX zvuku na obzoru

Razer Phone 2 s podporou THX zvuku na obzoru
2019-08-16T22:34:31+02:00
• 17. 8. 2019

Řada telefonů Razer je na trhu už více než dva roky. Za tu dobu se telefony osvědčily nejvíce v odvětví mobilních her. Mimo jiné se s největší pravděpodobností jedná o vůbec první „dokonalý“ herní telefon, o kterém mnozí jen snili. 

Razer Phone 2 by se mohl dočkat dalšího vylepšení

Razer Phone na trh dorazil s čipovou sadou Snapdragon 835 a operační pamětí 8 GB. Tento kousek se stal populární, a to i přesto, že nenabízel standardní audio jack konektor pro připojení drátových sluchátek. Telefon se pak ale dočkal hned několika aktualizací, díky kterým měli uživatelé přístup k novým funkcím a podobně. 

Spekulace o modelu Razer Phone 2 se objevily ještě předtím, než byl vydán model Razer Limited Gold Edition. Nakonec jsme se modelu dočkali. Ten nabídl procesor Snadragon 845, 8 GB RAM a Android 8.1 Oreo. 

Ještě v dubnu letošního roku byla odhalena černá varianta Razer Phone. Nyní se ale na internetu objevila dost možná další varianta. Nutno podotknout, že se nejedná o Razer Phone 3, nýbrž o aktualizovaný Razer Phone 2. Ten by měl nabídnout stejné harwdarové specifikace, jako model z června loňského roku. 

Jedinou výraznou změnou by mělo být vnitřní úložiště, které by mělo disponovat 512 GB. Kromě toho se údajně dočkáme slotu pro dvě SIM karty. Ovšem největším lákadlem by měl být zvuk THX. To znamená, že nově připravovaný model by byl vybaven technologií Dolby Atmos a duálními zesilovači. Vylepšený zvuk je jistě vítán, zejména proto, že uživatel si bude moci mobilní hry ještě více vychutnat. 

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat