Huawei P smart Pro bude další s výsuvnou kamerou

Huawei P smart Pro bude další s výsuvnou kamerou
2019-08-16T22:34:41+02:00
• 17. 8. 2019

Google nabízí databázi certifikovaných zařízení pro společnosti. Program se jmenuje Android Enterprise a v poslední době se také jedná o zdroj informací budoucích smartphonů. Někdy je Google tak horlivý, že do databáze zavede smartphone, který teprve bude představen. Nyní se dozvídáme o existenci Huawei P smart Pro.

Huawei P smart Pro

V rámci nabídky společnosti najdeme linii mobilů P smart. Například základní letošní model (recenze) ničím neohromí a ani neurazí. Na druhou stranu najdeme na trhu Huawei P smart Z, který je vybaven vysouvací kamerou. I specifikace má velmi dobré, ale jak se nyní ukazuje, čeká nás pokračování v podobě Huawei P smart Pro.

Bohužel stránky Googlu nejsou nějak detailní, takže máme k dispozici jen informace o úhlopříčce displeje, velikostech operační paměti a úložiště. Sice je zde uvedeno, že mobil nenabízí podporu NFC, ale jedná se spíše jen o chybějící parametr. Výsledný mobil bude podporovat tuto technologii.

 

Z obrázku můžeme soudit, že i zde bude vysouvací kamera, jako je tomu u Huawei P smart Z. Ostatně by se mělo jednat o stejně velký mobil. Z označení Pro tak soudíme, že dojde na vylepšení v oblasti procesoru a případně se dočkáme změny u foťáků na zadní straně. P smart Z má k dispozici 16MPx snímač, zde by mohlo dojít na použití 48MPx senzoru, což je již poměrně běžné u mobilů střední třídy.

Zatím nevíme, kdy se dočkáme uvedení Huawei P smart Pro, ale mohlo by se tak stát na veletrhu IFA, který se koná zanedlouho v Berlíně. Případně se novinka ukáže o něco později. Na trh ale zamíří ještě před Vánocemi jako modernější verze zmiňovaného modelu P smart Z.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat