Oukitel představil model C17 Pro

Oukitel představil model C17 Pro
2019-08-09T18:43:49+02:00
• 10. 8. 2019

Přestože samotná společnost Oukitel nevěnovala moc pozornosti mobilní novince s označením C17 Pro, tak si rozhodně zaslouží alespoň naši pozornost. Mezi nejzajímavější prvky výbavy totiž patří rovnou tři hlavní fotoaparáty, displej téměř bez rámečků nebo slušná sestava v části hardwaru. Čínský výrobce k tomu všemu nasadil lákavou prodejní cenu, která od začátku nebude podmíněna žádnou akční nabídkou.

Maximum za minimum

Přední část zabírá 6,35palcový displej s HD+ rozlišením a 5megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Vnitřní část vyplňuje osmijádrový procesor Helio P23 (MT6763) od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM po boku 64GB úložiště pro uživatelská data, které půjde rozšířit až o dalších 128 GB po vložení paměťové microSD karty. O výdrž se stará baterie s kapacitou článku 3 900 mAh.

Vzadu nelze přehlédnout trojici fotoaparátů složených z 13 + 5 + 2MPx snímačů, přisvětlovací LED blesk či snímač otisků prstů. Uvnitř telefonu poběží předinstalovaný systém Android ve verzi 9.0 Pie. Oficiální prodej odstartuje v druhé polovině tohoto měsíce za cenu od 139,99 dolarů (tj. cca 3 220 Kč) a na výběr budou dohromady tři různé barvy – černá, gradient, zelená.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat