OneNote pro iOS nově importuje data z aplikace Outlook

OneNote pro iOS nově importuje data z aplikace Outlook
2019-08-14T13:30:30+02:00
• 14. 8. 2019

Redmondská společnost, tedy Microsoft, se rozhodla v průběhu tohoto týdne zveřejnit další instalační balíček pro svou iOS aplikaci OneNote. Aktualizace samozřejmě přináší nové funkce. A právě na ty se nyní podrobněji podíváme. 

OneNote prožívá významnou aktualizaci

Microsoft si pro své uživatele připravil poměrně zajímavou novinku. Díky nové aktualizace mohou nyní uživatelé importovat důležité podrobnosti o nadcházející schůzce z aplikace Outlook do aplikace pro psaní poznámek, tedy OneNote. Import dat se týká schůzek, adres, programů, témat a účastníků. 

Společnost s touto novinkou přichází hlavně na základě zpětné vazby od uživatelů. Je tedy naprosto úžasné, že i takto velká technologická společnost naslouchá veřejnosti. Ostatně, sama o tom hovořila na své tiskové konferenci. 

Nová verze aplikace OneNote nese číselné označení 16.28. Nutno podotknout, že se jedná prozatím o jednu z nejvýznamnějších aktualizací, které kdy Microsoft udělal od roku 2016. Pochopitelně si od této novinky společnost slibuje zvýšenou produktivitu svých uživatelů. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat