LG K20 – nový Android Go míří do Evropy

LG K20 – nový Android Go míří do Evropy
2019-08-08T18:00:28+02:00
• 8. 8. 2019
2

Bez výraznější pozornosti má společnost LG přichystanou druhou generaci modelu K20. Ta přichází téměř přesně po dvouleté odmlce, ale s tím rozdílem, že se jí v oficiální distribuci dočkají i uživatelé v našem koutu světa. Rozšíření dostupnosti v rámci celého světa se postaralo o připojení zařízení k populárnímu programu Android Go od Googlu. Jihokorejský výrobce do telefonu dokázal vměstnat prvky jen pro základní potřebu.

Pro fanoušky Androidu

Přední panel disponuje 5,45palcovm FullVision displejem s rozlišením 960 x 480 pixelů a základní 5megapixelovou kamerkou s LED bleskem. Z opačné strany je k dispozici 8megapixelový senzor fotoaparátu, přisvětlovací LED dioda nebo průduchy reproduktoru. Uvnitř běží čtyřjádrový procesor Snapdragon 425 od Qualcommu, k němuž ještě patří grafický čip Adreno 308. Dále můžeme zmínit 1GB operační paměť RAM či 16GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty.

Přes přítomný microUSB port se dobíjí baterie s kapacitou 3 000 mAh. Ostatní výbava zahrnuje 3,5mm jack pro sluchátka, vyhrazené tlačítko pro funkci Google Assistant, certifikaci odolnosti MIL-STD 810G a platforma Android Go vycházející ze systému Androidu 9.0 Pie. Nakonec co se týče prodejní ceny, tak v prodeji jsou dvě barevné varianty (černá, modrá) za cenu 100 euro (tj. cca 2 577 Kč). První kusy již nabízejí na mobilním trhu ve Velké Británii.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 8. 8. 2019, 18:48

To se mi líbí konečně normální cena pro Low end od LG.

Normální cena za SP425 a 1GB RAM v roce 2019??? Tohle by bylo i zadarmo drahé. A to rozhodně nejsem zastánce TOP modelů.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat