Jaybird VISTA jsou nová bezdrátová sluchátka, nejmenší na světě

Jaybird VISTA jsou nová bezdrátová sluchátka, nejmenší na světě
2019-08-08T19:29:27+02:00
• 8. 8. 2019
2

Společnost Jaybird dnes oficiálně představila svá nejlehčí a zároveň nejzajímavější bezdrátová sluchátka. Novinka nese název Jaybird ISTA. Tato bezdrátová sluchátka jsou navržena tak, aby je mohli uživatelé používat nejen při sportování, ale i běžnou chůzi. K dispozici je tak například certifikace IPX7 zaručující vodotěsnost. Kromě toho nabízí i dlouhou výdrž na jedno nabití.

Jaybird VISTA nabízejí vylepšený zvuk a malé tělo

Jaybird VISTA sluchátka jsou vybavena nejen certifikací IPX7, ale také dokonce nabízí až 8hodinovou výdrž baterie na jedno nabití. To v praxi znamená, že hudbu můžete v běžném provozu poslouchat osm hodin. Pokud použijete dobíjecí stanici, bude výdrž prodloužena na 16 hodin. 

Celkově jedno sluchátko váží pouhých 6 gramů. Jedná se tak o jeden z nejmenších a nejlehčích špuntů na trhu. Pozoruhodné je, že pětiminutové nabíjení vám dodá až hodinovou výdrž pro přehrávání hudby. Kromě toho si mohou uživatelé výdrž prodloužit na 32 hodin, a to tak, že budou využívat pouze jedno ze dvou sluchátek. Mimo jiné, o spárování s mobilním zařízením se stará nejnovější Bluetooth 5.0, což v praxi znamená, že nebudete svědky téměř žádné latence. Navíc rychlým stisknutím tlačítka můžete pohotově vyvolat asistenta Siri či Google Assistant. 

Jak uvádí sama společnost, sluchátka poskytují zlepšenou přesnost, menší harmonické zkreslení a lepší zvuk. Prostřednictvím aplikace pak můžete sluchátka lépe nastavit, a to dle svých potřeb. Zajímavostí ale je, že v aplikaci se nachází funkce Osobní ekvalizér, která testuje sluch uživatelů. Na základě testu pak vytváří ideální zvukový profil s nekompromisní kvalitou zvuku. 

Jaybird VISTA přicházejí v černé barvě, a to za cenu kolem 3 959 Kč bez DPH. K dispozici jsou již nyní na webu jaybirdsport.com. Kromě této barvy však společnost ještě letos uvede Nimbus Grey a Mineral Blue. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jakub Miakyš

9. 8. 2019, 10:26

Jaybirds nám dospeli. Konečne obajvili USB-C. Síce tak o dva roky než by sa patrilo, ale predsa…
Ničmenej sú sympatické – očakávam štandartne kvalitný zvuk, vodeodolnosť a dokanalé prisposobenie sa uchu. ALe hej :) vidím, že nám trh s true wireless sluchadlami začína dozrievať :D

SticklerStickleru

8. 8. 2019, 21:57

180 euro docela pálka :D
Ale ty tmavě zelený jsou pěkný jak lusk :3

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat