Fossil představil nové chytré hodinky 5. generace

Fossil představil nové chytré hodinky 5. generace
2019-08-06T19:28:02+02:00
• 6. 8. 2019

Zdroj: Fossil

1

Společnost Fossil v rámci své konference představila zbrusu nové chytré hodinky páté generace. Novinky přináší nejen operační systém Wear OS, ale také výkonnější procesor Snapdragon Wear 3100. Díky nové čipové sadě získají uživatelé vícero funkcí. 

Fossil tlačí důraz na design a funkce

Fossil se pyšní hlavně kombinací skvělého designu a ceny. Samotný výrobce se snaží přinášet i zdravotnické funkce, neboť sám ví, že uživatelé chtějí mít více informací o svém zdravotním stavu. Pro společnost tak jde o skvělou příležitost, jak zkombinovat perfektní design a nejmodernější funkce. A právě modely páté generace tuto kombinaci mají nabídnout. 

Společnost v rámci přidávání nových funkcí reaguje na žádosti svých zákazníků, kteří chtěli mít přístup k více informacím o svém zdravotním stavu. Fossil se mimo jiné chlubí tím, že nový model perfektně spolupracuje s iPhonem. 

Nové chytré hodinky přichází s kulatým displejem. Uživatelé navíc budou mít možnost lépe pracovat s výdrží baterie, a to díky čtyřmi různými nastaveními. K dispozici je například rozšířený režim baterie, který uživateli zajistí životnost baterie na několik dní, a to i přesto, že stále bude nabízet funkce oznámení a srdeční frekvence. 

Fossil přidal do hodinek také reproduktor, který umožní přijímat hovory. Toto je funkce, která za normálních okolností nefungovala, pokud tedy byly hodinky spárovány s iPhonem. Výrobce však uvedl, že do konce roku představí proprietární aplikaci, která toto umožní. Reproduktor pak samozřejmě můžete použít pro přehrávání hudby a podobně. 

K dispozici je také aplikace kardiogram, který vezme vaše údaje o srdeční frekvenci a vytvoří interaktivní grafy. Kromě procesoru Snapdragon Wear 3100 nabízí hodinky operační paměť s kapacitou 1 GB. Vybaveny jsou ale také vnitřním 8GB úložištěm či 1,28palcovým AMOLED displejem. Co se týče konektivity, nabízí se Bluetooth 4.2 Low Energy, Wi-Fi 802.11 b/g/n, NFC a GPS.

 

Hodinky jsou již nyní k dostání na oficiálních webových stránkách společnosti Fossil, a to za cenu 295 amerických dolarů, tj. zhruba 6 490 Kč bez DPH.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jaromír Lojkásek

6. 8. 2019, 19:52

A taky k dostání u německých sousedů, za 299 euro…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat