Vivo zanedlouho odhalí V17 a V17 Neo

Vivo zanedlouho odhalí V17 a V17 Neo
2019-07-30T12:39:06+02:00
• 31. 7. 2019

Za necelé tři měsíce by mohla společnost Vivo ukázat rovnou dva nové přírůstky zaměřené na selfie fotografie, které jsou předmětem nejnovějších spekulací. Telefony mají nést označení V17 a V17 Neo, přičemž v produktové nabídce zřejmě nahradí současné zástupce v podobě modelů V15 a V15 Pro. Čínský výrobce samozřejmě neprozradil jedinou informaci, ale existenci již potvrdil dokonce i program Google Play Console.

Strhnou pozornost

Přestože se o Vivo V17 zatím toho moc neví, tak v kuloárech se hovoří o tom, že novinka získá vyjíždějící selfie kamerku, displej přes celou přední část a z opačné strany lze vyhlížet až čtyři různé senzory fotoaparátu. Druhé zařízení s přívlastkem Neo odhaluje Google Play Console pod kódovým označením 1907N a asi se stane méně výkonnou alternativou k ostatním modelům v rámci celé generace.

Vivo V17 Neo má obdržet displej s FullHD+ rozlišením a populární výřez ve tvaru „Waterdrop“. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor Helio P65 (MT6768) od MediaTeku, grafický čip Mali-G52 nebo 4GB operační paměť RAM. Posledním střípkem ve skládačce je operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie, který firma překryje vlastním řešením FunTouch OS. Závěrem zůstává otázkou, zda duo v budoucnu ještě doplní model s přívlastkem Pro.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat