Vivo oficiálně uvádí model Y90

Vivo oficiálně uvádí model Y90
2019-07-31T13:30:06+02:00
• 31. 7. 2019

Méně nároční uživatele mohou protentokrát zbystřit, protože společnost Vivo si pro něj připravila základní model nesoucí označení Y90 a zároveň ho uvedla v oficiální podobě včetně prodejní ceny. Zařízení dostalo poměrně slabé prvky výbavy, které budou případným majitelům stačit jen na nejnutnější potřeby. Každopádně čínský výrobce alespoň zvolil dostatečně velkou baterii zajišťující slušnou výdrž za plného vytížení.

Levná vstupenka

Vpředu zaujímá své místo 6,22palcový FullView displej s HD+ rozlišením a 5megapixelová selfie kamerka. Hardwarová část disponuje čtyřjádrovým procesorem Helio A22 od MediaTeku a operační pamětí RAM o velikosti 2 GB. Uživatelé mají na výběr ze dvou variant velikosti interního úložiště – 16 nebo 32 GB. Ke všemu v obou případech nechybí podpora až 256GB paměťových microSD karet.

Celkovou výdrž má pod kontrolou baterie s kapacitou 4 030 mAh napojená k microUSB portu. Záda jsou opatřena pouze 8megapixelovým snímačem fotoaparátu a LED bleskem pro přisvětlení záznamů. Velkým minusem pravděpodobně bude přítomnost starého systému Android ve verzi 8.1 Oreo odpovídající rozhraní FunTouch OS ve verzi 4.5. V prodeji naleznete dvě barevné varianty (černá, zlatá) za cenu 90/105 euro (tj. cca 2 299/2 683 Kč) dle zvolené verze.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat