Umidigi zanedlouho představí model X

Umidigi zanedlouho představí model X
2019-07-20T09:44:43+02:00
• 20. 7. 2019

Nejnovější únik přibližuje mobilní novinku, kterou s největší pravděpodobností brzy uvede čínská společnost Umidigi. Nasvědčuje tomu zveřejněná fotografie s ochrannou nálepkou z displeje. To nahrává spekulacím, že telefon je již ve výrobě a k oficiálnímu představení by mohlo dojít v řádech několika dnů. Navíc její součástí jsou také hlavní specifikace a ty lákají na špičkovou výbavu odpovídající vyšší střední třídě.

Jen to nejlepší

Do přední strany mají nasadit 6,35palcový AMOLED displej s neupřesněným rozlišením, pod nímž se bude přímo ukrývat čtečka otisků prstů. Přesné prvky v hardwarové části zatím nejsou známé, ale chystané zařízení by si určitě zasloužilo alespoň procesor od Qualcommu. Vzadu nasazená baterie s článkem 4 150 mAh má podporovat technologii rychlého nabíjení (18 W), což překvapuje vzhledem k udané tloušťce konstrukce 7,9 mm.

V zadní části vyniknou celkem tři senzory fotoaparátu a hlavní senzor nabídne maximální rozlišení 48 megapixelů. Samozřejmostí u něj bude technologie umělé inteligence (AI). Oblíbené bezkontaktní placení přes platební metodu Google Pay půjde uskutečňovat, neboť lze u telefonu počítat s NFC čipem. Nakonec nejspíš přidají i přijatelnou prodejní cenovku, jak je často dobrým zvykem u tohoto výrobce.

 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat