Umidigi přináší hodinky Uwatch 2

Umidigi přináší hodinky Uwatch 2
2019-07-05T17:02:14+02:00
• 6. 7. 2019

Zdroj: Crunchbase.com

Společnost Umidigi rozšiřuje svoji nabídku chytrých hodinek o jeden čerstvý přírůstek s názvem Uwatch 2. Nová generace přichází po více než půl roční odmlce, kdy zařízení prošlo pouze decentní aktualizací. Ovšem stále si laťku drží velmi vysoko a podtrhuje to bohatá výbava, na které čínský výrobce opět trochu zapracoval. Naopak nenabízí žádné nadstandardní funkce oproti současné konkurenci kromě lákavé prodejní ceny.

Stojí za povšimnutí

Strojek s kulatým designem disponuje 1,3palcovým AMOLED displejem s rozlišením 240 x 240 pixelů a překrývá ho sklo s 2.5D zakřivením. Základní jednolitá konstrukce byla vyrobena ze slitiny hliníku. Uvnitř se ukrývá celkem neznámý procesor Nordic NRF52832 s jehož pomocí baterie vydrží až 10 dnů nepřetržitého provozu nebo 25 dnů setrvá v pohotovostním režimu. Bohužel přesná kapacita baterie není známa.

Snímač tepové frekvence dokáže nově nepřetržitě sledovat činnost srdce a odolnost vůči vodě je podložena certifikací IP67. Mezi fitness funkcemi lze najít kupříkladu běžný monitoring běhu či jízdy na kole. Velkým plusem jsou zdarma dva náhradní řemínky vyrobené ze silikonu a neupřesněné slitiny kovu přibalované rovnou do prodejního balení. Firma plánuje zahájit prodej od pondělí 15. července za cenu 24,99 dolarů (tj. cca 564 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat