Doogee S90 Pro – lepší ve všech směrech

Doogee S90 Pro – lepší ve všech směrech
2019-07-05T17:01:58+02:00
• 6. 7. 2019

Novou generaci odolného telefonu uvádí společnost Doogee a ve velmi brzké době ho seženete u prvních prodejců pod jménem S90 Pro. Mobilní novinka oproti předchůdci nabídne například vyšší výkon, kvalitnější fotoaparát, delší výdrž baterie nebo aktuální verzi operačního systému. Čínský výrobce navíc zachoval podporu modulárních součástek, přičemž nechybí ani jejich zpětná kompatibilita.

V zajetých kolejích

Čelní stranu zabírá 6,18palcový displej s FullHD+ rozlišením a 16megapixelovou selfie kamerku dodanou od Sony. Vnitřní šasi vyplňuje osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku, 6GB operační paměť RAM po boku 128GB interního úložiště. Baterie o velikosti 5 080 mAh lze rychle nabíjet bezdrátově (10 W) či klasicky (10V / 2A). Zvýšená odolnost je podložena získanými certifikacemi IP68, IP69K, MIL-STD-810G.

V zadní partii vyniká hlavně dvojice senzorů (16 + 8 MPx) fotoaparátu z dílny společnosti Samsung, celkem čtyři LED diody pro přisvětlení záznamů a snímač otisků prstů. Dále ze seznamu specifikací můžeme vypíchnout podporu NFC technologie pro bezkontaktní placení přes Google Pay a operační systém Android ve verzi 9.0 Pie. Producent sice ještě neprozradil prodejní cenu, ale prodej hodlá oficiálně spustit už v pondělí 15. července.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat