TOP 3 reproduktory, na které máme slevový kupón! sponzorovaný článek

TOP 3 reproduktory, na které máme slevový kupón! [sponzorovaný článek]
2019-07-08T09:57:30+02:00
• 4. 7. 2019

Společnost Tronsmart rozšiřuje rodinu přenosných reproduktorů o tři čerstvé přírůstky, které by klidně mohly v prodejních číslech navázat na svého předchůdce s názvem Element Mega ze září loňského roku. Vlastní technologie SoundPulse bude opět zajišťovat maximální výkon a budoucí majitelé jistě ocení kompaktní rozměry. Ke všemu máme na nové reproduktory slevové kupóny!

Reproduktor Tronsmart T6 Plus za parádní cenu!

Přenosný reproduktor T6 Plus o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 3 300 mAh baterii a ta zaručuje výdrž 15 hodin při poslechu na nejvyšší hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 2 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 5.0, nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC. K dispozici je také možnost vyvolat chytrého asistenta.

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX6, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Originální Tronsmart T6 Plus je u internetového obchodu Geekbuying po dobu prvního týdne jen za 1 849 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 3CQTMYY2, zaplatíte jen 1 496 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Tronsmart Element Force za pakatel

Přenosný reproduktor Element Force o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 6 600mAh baterii a ta zaručuje výdrž až 15 hodin při poslechu na střední hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 3 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 4.2 (+EDR), nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC.

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX7, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Tento reproduktor je v současné chvíli v prodeji u prodejce Geekbuying, a to za sníženou cenu 1 757 Kč (původní cena činila 2 358 Kč). Pokud ale použijete náš kupón TSJULY07, zaplatíte jen 1 077 Kč! Za tuto cenu získáte skvělý reproduktor + ochranný kryt zdarma. Kupujte ZDE.

Tronsmart Element Mega za mega nízkou cenu!

Přenosný reproduktor Element Mega o rozměrech 193 x 57 x 82 mm váží 662,3 gramů, za což především vděčí 6 600mAh baterii a ta zaručuje výdrž až 15 hodin při poslechu na střední hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 2 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 4.2 (+EDR), nebo pomocí přítomné technologie NFC.

Nechybí zde ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Originální Tronsmart Element Mega je u internetového obchodu Geekbuying po dobu prvního týdne jen za 1 040 Kč. Nutno podotknout, že cena byla snížena z původních 1 836 Kč! Pokud ale zadáte náš kupón TSJULY06, zaplatíte jen 1 078 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat