Sony představilo bezdrátová sluchátka WF-1000XM3 s bonusovými funkcemi

Sony představilo bezdrátová sluchátka WF-1000XM3 s bonusovými funkcemi
2019-07-08T11:59:25+02:00
• 8. 7. 2019

Společnost Sony v průběhu tohoto týdne oficiálně představila svá zbrusu nová bezdrátová sluchátka, čímž vyzývá do souboje svého největšího konkurenta AirPods od Applu. Čím mohou nová sluchátka zaútočit?

Sony WF-1000XM3 nabídnou skvělé funkce

Nová bezdrátová sluchátka od Sony nesou název WF-1000XM3 a jejich cílem je přinést další alternativu na stále rostoucí se trh. Sluchátka WF-1000XM3 se do prodeje dostanou již letos v srpnu a to za cenu 4 905 Kč bez DPH. Bude se tedy jednat o něco dražší sluchátka, než nabízí Apple. 

Zatímco design je více než ohromující, společnost Sony se snaží zaujmout hlavně svou funkcí, prostřednictvím které sluchátka perfektně potlačí okolní zvuk. Ve sluchátkách se nachází dvojitý senzor šumu, který zachytí některé okolní zvuky a spolu s procesorem QN1e je potlačí. 

Kvalita zvuku je další specializací Sony. Dle slov společnosti se uživatelé mohou těšit na zvuk s vysokým rozlišením, a to především díky technologii Digital Sound Enhancement Engine HX. Pokud jde o životnost sluchátek, zákazníci se mohou těšit až na šest hodin přehrávání hudby na jedno nabití. Nutno podotknout, že výdrž baterie budete moci prodloužit ještě vypnutím funkce pro potlačení okolního šumu. 

Dokovací stanice, respektive dobíjecí pouzdro, pak dokáže sluchátka nabít ještě třikrát. Navíc, pokud budete sluchátka nabíjet 10 minut, získáte dalších 90 minut pro přehrávání hudby. Bezdrátová sluchátka budou v prodeji v černé a stříbrné barvě. 

Zdroj: idownloadblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat