iPad s flexibilním displejem údajně dorazí již příští rok

iPad s flexibilním displejem údajně dorazí již příští rok
2019-07-08T14:28:29+02:00
• 8. 7. 2019
1

Ještě nedávno byl u předních výrobců mobilních telefonů trendem výřez v displeji. Ovšem jak je u trendů zvykem, velmi rychlým tempem se mění. V současné době jsou žhavým tématem skládací telefony, potažmo tablety. Jako první se do tohoto segmentu pustila společnost Royale, která představila model FlexPai.

Samsung a Huawei zatím nezáří

Royale chtěl být se skládacím telefonem na trhu první, což se projevilo na výsledném produktu, který se zdál být ještě prototypem. Poté následoval model Galaxy Fold od Samsungu, který musel být z trhu stažen. Posledním výrazným kouskem je Huawei Mate X, který se v současné chvíli ještě neprodává. 

iPad by mohl nabídnout flexibilní displej

Nyní si s touto myšlenkou pohrává i redmondský Microsoft, který údajně pracuje na skládacím Surface tabletu. Ovšem podle nejnovějších informací se o tento koncept začal zajímat i Apple. S touto informací přišlo hned několik populárních a přesných analytiků.

Společnost s logem nakousnutého jablka údajně pracuje na iPadu s flexibilním displejem, přičemž jeho úhlopříčka by měla činit 11 či 15 palců. Nejzajímavější na této informaci ale je, že Apple má v plánu toto zařízení představit co nejdříve – v průběhu příštího roku. Zveřejněná zpráva také odhaluje informaci, že Apple nabídne iPad s nejnovějším A-procesorem a s podporou 5G sítí. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tak to byla jen otazka casu kdy nasadi spravny displej, kdyz se jim ipady ohybaji uz ted… :-D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat