Samsung zřejmě chystá další dva modely Galaxy A

Samsung zřejmě chystá další dva modely Galaxy A
2019-07-12T16:30:22+02:00
• 12. 7. 2019

Jihokorejská společnost Samsung zřejmě vycítila svou šanci dostat se opět na výsluní. Důkazem toho jsou nové modely, které má údajně výrobce v plánu v průběhu letošního roku vydat. 

Jistě všichni víte, že právě Samsung nabízí každý rok celou řadu různých telefonů – od low-end až po high-end. A v tomto trendu zřejmě bude i nadále pokračovat. Podle nejnovějších informací totiž Samsung plánuje představit minimálně další dva smartphony. Jen pro zajímavost, společnost již v průběhu letošního roku představila celkem devět telefonů. 

Galaxy A řada se dočká aktualizace

Nicméně, nové dva modely se budou týkat řady Galaxy A. S největší pravděpodobností tak můžeme očekávat Galaxy A50, který se nyní dočkal potřebné Wi-Fi Alliance certifikace. V certifikačním dokumentu jsou zařízení označována jako SM-A561F a SM-A562N.

Teoreticky se může jednat o jedno zařízení ve dvou variantách. Pravděpodobnější však je druhá možnost, tedy že půjde o dva odlišné telefony. Už dávno víme, že Galaxy A10e a Galaxy A20e dorazí na trh, takže je více než jasné, že Samsung chystá i model Galaxy A50e.

Zajímavé ale je, že tato modelová čísla nebyla nikdy dříve spatřena, tudíž se určitě nejedná o nadcházející generaci Galaxy A90 nebo Galaxy A60s. Uvidíme tedy, co si pro nás tento technologický gigant skutečně chystá. Buďme ale všichni připraveni na další telefon spadající do řady Galaxy A. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat