Google Docs dostane možnost schvalování dokumentů

Google Docs dostane možnost schvalování dokumentů
2019-07-08T07:41:22+02:00
• 8. 7. 2019

V podnikatelském prostředí je naprosto běžné, že se zaměstnanci denně potkávají minimálně s desítkami dokumentů. Pro ně je tedy důležité, aby po ruce měli co nejlepší nástroje, kterými by mohli dokumenty editovat či dokonce vytvářet. Mezi hlavními konkurenty patří služby Office 365 a Google Docs. Společnosti se snaží nabídnout co nejlepší funkce a právě služba Google Docs se nyní dočkává poměrně důležité novinky. Pojďme se tedy společně podívat na to, co si pro nás Google připravil. 

Google Docs přináší nový legitimní způsob

Google Docs nikdy nenabídlo legitimní způsob sledování toho, kdo co schválil. Sem tam tak mohl nastat zmatek mezi uživateli. Naštěstí je tu nová aktualizace, která tuto problematiku skvěle vyřešila. 

Uživatelé služby G Suite se v současné chvíli mohou připojit do beta testování, prostřednictvím kterého získají přístup k zajímavé novince. Google totiž přidal způsob, kterým si budete moci vyžádat a zkontrolovat vytvořené dokumenty (v rámci Google Docs) od určitých uživatelů. 

Google nyní v podstatě nabízí jednoduchý, vestavěný způsob, jak mezi uživateli nabídnout možnost pro schvalování dokumentů. K dispozici je dokonce i historie schvalování. To v praxi znamená, že se budete v případě nutnosti moci podívat na to, kdo a kdy vaše změny akceptoval. Nutno však podotknout, že po odeslání souboru ke schválení jej již nebudete moci upravit. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat