Cubot uvede R19, pěkný na pohled, chudý na specifikace

Cubot uvede R19, pěkný na pohled, chudý na specifikace
2019-07-19T19:30:23+02:00
• 19. 7. 2019

Už koncem tohoto měsíce společnost Cubot rozšíří své portfolio o jeden přírůstek nesoucí označení R19, který bude zapadat jen do základní třídy. Čínský výrobce sice prozatím neprozradil zahajovací cenovku, ale podprůměrné specifikace mu předpovídají nižší hodnotu a ocení ji leda nenároční uživatelé. Na mobilním trhu aktuálně naleznete spoustu podobných zařízení, takže nebude jednoduché se mezi nimi prosadit.

Další do počtu

Vpředu je k dispozici 5,71palcový displej s HD+ rozlišením a charakteristický „Waterdrop“ výřez obsahuje 8megapixelovou kamerku. Hardwarovou výbavu zastupuje čtyřjádrový procesor MT6761 od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM po boku 32GB interního úložiště, které podporuje až 128GB paměťové microSD karty. Nasazená baterie má kapacitou pouhých 2 800 mAh, přičemž nevyniká žádnou nadstandardní technologií.

Záda jsou osazena dvěma senzory fotoaparátu (13 MPx + 2 MPx), přisvětlovacím LED bleskem a také ještě snímačem otisků prstů. Softwarová stránka dostala operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Mezi další prvky výbavy lze zařadit funkci dual-SIM, podporu sítí 4. generace, notifikační LED diodu, 3,5mm jack pro sluchátka či Bluetooth ve verzi 4.2. Nakonec na výběr budou celkem tři barevné varianty – černá, gradientní, zelená.

Zdroje: gizmochina.com, cubot.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat