360 P1 – dětské hodinky dospěly

360 P1 – dětské hodinky dospěly
2019-07-19T18:00:47+02:00
• 19. 7. 2019

Společnost 360 je nejen na domácí půdě proslulá chytrými hodinkami pro děti a jejich aktuální přírůstek patří právě do tohoto segmentu trhu. Čínský výrobce do nového zástupce s označením P1 dostal poměrně dost vylepšení, takže se stanou zase o něco lepšími společníky pro nejmenší uživatele. Ovšem řada výrazných novinek stojí za vyšší cenovkou, nad kterou se může hodně případných zájemců pozastavit.

Stojí za to

Displej o úhlopříčce 1,4 palce má rozlišení 240 x 240 pixelů a kolem něj byla nasazena robustní konstrukce podložená certifikací IPX8 pro zvýšenou odolnost. Dále její součástí je mikrofon, šuplík pro SIM kartu v nano velikosti, průduch hlasitého reproduktoru, ovládací tlačítko. Uvnitř běží neupřesněný procesor od Qualcommu napojený k operační paměti RAM o velikosti 512 MB nebo internímu úložišti s kapacitou 4 GB.

Hodinky mají rovnou dva neznámé fotoaparáty – jeden na videohovory a druhý širokoúhlý pro fotografování. Virtuální asistent dětem umí předčítat či například hrát s nimi jednoduché hry. Ze seznamu prvků lze také vyzdvihnout podporu sítí 4. generace, WiFi, A-GPS, GPS, GLONASS. V oficiálním prodeji jsou dvě barevné varianty (modro-černá, růžovo-černá) za prodejní cenu od 102 dolarů (tj. cca 2 320 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat