Chystanou novinku Galaxy A10s poodhaluje Google

Chystanou novinku Galaxy A10s poodhaluje Google
2019-07-25T09:39:43+02:00
• 25. 7. 2019

Googlu se již podařilo poodhalit některé nepředstavené modely díky svému programu Enterprise Recommended. Například nedávno jsme se dozvěděli o chystané novince Motorola One Action. Nyní se situace opakuje a dozvídáme se o Samsungu Galaxy A10s.

Samsungu Galaxy A10s

Na současném trhu již najdeme model Galaxy A10, který byl představen v únoru tohoto roku. V květnu se mobil začal prodávat na českém trhu, přičemž se asi jedná o jeden z nejlevnějších nových modelů od Samsungu. Cena se pohybuje pod hranicí 4 000 Kč.

HEUREKASamsung Galaxy A10 A105F Dual SIM na Heureka.czSamsung Galaxy A10 A105F...Cena od 3 210 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Již před nějakou dobou jsme ale zaznamenali, že se chystá upravená verze Galaxy A10s. Navíc existenci tohoto modelu nyní potvrzuje i sám Google skrze Enterprise Recommended. Z dostupných informací můžeme usuzovat, že nabídne velmi podobné specifikace jako současný model.

Galaxy A10s

Z Google stránek si lze ale všimnout absence NFC, tedy novinka nenabídne placení u obchodníků. Na druhou stranu se potvrzuje existence čtečky otisků prstů, kterou ale nenajdeme na současném modelu Galaxy A10. Chystaný mobil je tak trochu jeden krok kupředu a jeden zpátky. Můžeme se jen ptát, proč Samsung nezachoval NFC. Je zde ale možnost, že se jedná jen o chybu na straně Googlu a nakonec Galaxy A10s bude mít NFC, ale na to si budeme muset počkat.

Co se týče ostatní specifikací, nabídne se 6,2palcový displej s HD+ rozlišením, 2GB RAM, 32GB úložiště a baterii o kapacitě 3400 mAh. Dá se předpokládat, že cena bude více méně stejné. Zachytili jsme náznaky, že by právě Galaxy A10s mohl oficiálně zamířit na český trh.

Zdroje: sammobile.com, youtube.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat