RED: Po Hydrogen One se chystá Hydrogen Two

RED: Po Hydrogen One se chystá Hydrogen Two
2019-07-25T07:44:23+02:00
• 25. 7. 2019

Do mobilního průmyslu může v dnešní době naskočit kdokoliv, zejména díky ODM (original design manufacturer) společnostem, u kterých si stačí objednat zařízení a následně na něj umístit vlastní značku a logo. Ostatně mnoho značek dnes takto funguje. I proto společnost RED využila šanci a uvedla smartphone Hydrogen One. Nyní se chystá Hydrogen Two.

RED Hydrogen One konečně míří k prvním zákazníkům

Hydrogen Two

Jim Jannard ze společnosti RED se vyjádřil k problémům kolem prvního smartphonu. Za neúspěchem vidí neschopnost ODM společnosti dostát svým závazkům, což se mělo projevit i na modulu kamery, kterého jsme se nikdy nedočkali. Ostatně první smartphone čekal velmi dlouho, než se konečně dostal mezi první zákazníky.

Ačkoliv je firma RED známá díky své technice používané pro natáčení a focení, zejména v profesionální sféře, tak Hydrogen One nikdy nenabídl nebývalé fotografické schopnosti. Proto se čekalo na modul kamery, který se nikdy nedostal mezi zákazníky. Jim Jannard nyní ale uvedl, že společnost vyměnila ODM za takovou, která má lepší zkušenosti a hlavně větší kapacity.

Nastínil také příchod Hydrogen Two a nového kamerového modulu, který předčí ten, co byl původně plánován. Máme se těšit na velmi kvalitní videa, ale nic víc nebylo nastíněno. Ani nebylo řečeno, kdy se dočkáme nového smartphonu. Otázkou je, jestli RED zachová holografický displej a robustní konstrukci.

James pouze uvedl, že současní majitelé dostanou nějakou slevu na Hydrogen Two. Je nutné podotknout, že první model stál 1000 dolarů a více.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat