Samsung Galaxy M30s má nabídnout 6000mAh baterii aktualizováno

Samsung Galaxy M30s má nabídnout 6000mAh baterii [aktualizováno]
2019-09-01T09:30:54+02:00
• 1. 9. 2019

Samsung Galaxy M20

Aktualizováno 1. 9.

V černu se spekulovalo o příchodu dvou nových modelů od Samsung. Mezitím došlo již na představení, jednoho z nich – Galaxy A10s. Nyní tedy čekáme na Galaxy M30s. Samotnou existenci potvrzuje přímo Google skrze certifikační program Google Enterprise.

Dozvídáme se tak, že novinka bude mít 6,4palcový displej, který by měl mít Full HD+ rozlišení. K dispozici budou minimálně verze s 64 a 128 GB pro uživatelská data. Operační paměť bude mít 4 GB. Sice se zde uvádí, že novinka nebude mít NFC, ale to je obvyklý údaj u podobného úniku. Galaxy M30s bude mít určitě podporu této technologie.

O výkon se bude starat Exynos 9610, případně upravená verze Exynos 9611. Největším lákadlem má být ale baterie, která by měla dosáhnout na 6000 mAh. Co se týče zadní trojice foťáků, předpokládáme, že se nabídne 48MPx pro běžné focení, dále širokoúhlý foťák a také senzor pro určování hloubky ostrosti.

Původní článek 25. 6.

Rovnou dvě mobilní novinky od společnosti Samsung jsou předmětem nejnovějších úniků. Zatímco první model Galaxy M30s byl otestován v benchmarku Geekbench, tak druhý přírůstek s názvem Galaxy A10s získal potřebnou certifikaci od úřadu FCC ze Spojených států. Jihokorejský výrobce by obě zařízení mohl uvést během třetího čtvrtletí tohoto roku, ale to všechno je stále jen obsahem nepodložených spekulací.

Samsung Galaxy M30 je novinka nižší třídy s pořádnou baterií

Samsung Galaxy A10 je „nemastná“ novinka

Střední třída v dohlednu

Výpis z databáze benchmarku Geekbench modelu SM-M307F připisuje osmijádrový procesor Exynos 9610 s grafickým čipem Mali-G72 MP3, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. V kuloárech se navíc hovoří o vylepšených senzorech fotoaparátu z obou stran nebo baterii s kapacitou 5 000 mAh. Dále druhý model Galaxy A10s by měl být o něco hůře vybaveným zástupcem.

Ten se nyní ukrývá pod kódovým označením SM-A107F. Úřad FCC u něj počítá s konstrukcí o rozměrech 157 x 75,8 mm, celkovou úhlopříčkou 6,86 palce a 3 900mAh baterií. Náčrtek přibližuje dvojitý zadní fotoaparát, LED blesk pro přisvětlení, snímač otisků prstů či 3,5mm jack pro sluchátka. Nakonec pro připomenutí můžeme zmínit, že současný model Galaxy A10 nese 6,2palcový displej, osmijádrový procesor Exynos 7884, jeden 13MPx fotoaparát, 3 400mAh baterii.

Zdroje: sammobile.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat