Bose představuje nové reproduktory, nabídnou chytré asistenty i stereo zvuk

Bose představuje nové reproduktory, nabídnou chytré asistenty i stereo zvuk
2019-07-28T09:19:47+02:00
• 29. 7. 2019

Bose do svého portfólia přidal další chytrý reproduktor. Bose Home Speaker 300 slouží k ozvučení menších místností. Díky akustické čočce je zvuk šířen se stejnou kvalitou do všech stran, což je označováno za 360° funkci. Reproduktor Bose Home Speaker 300 nabízí i dva chytré asistenty: Google Assistant od Google a Alexu od Amazonu.

Též se připojil další reproduktor SoundLink Color II, který nabízí o reprodukci se starají dva vestavěné pasivní měniče, které dokáže rozeznít prostor výrazným hudebním podkresem, je tak vhodný do menšího venkovního prostoru, jako se stan či tábořiště.. Oba dva reproduktory vyjdou zájemce na několik tisíc, nabídnou však kvalitní zvuk.

Bose SoundLink Color II

Vyberte si svého asistenta

Na konci června byly nové reproduktory uvedeny ve Spojených státech, nyní se dostávají i na evropský trh. Chytrý reproduktor Bose Home Speaker 300 je jak kvalitním reproduktorem pro přehrávání hudby, tak i chytrým domácím asistentem.

„Chytré reproduktory Bose druhé generace lze ovládat hned několika způsoby. První možností je mobilní aplikace, kterou mohou mít nainstalovanou všichni členové domácnosti. Další variantu nabízí vestavění digitální asistenti Google a Alexa, jejichž využití je v Čechách i na Slovensku prozatím velmi omezeno. Základní funkce, jako ovládání hlasitosti či přeskakování mezi skladbami lze řídit také přímo na reproduktorech Home Speaker. Jejich dotykové ovládání obsahuje navíc šest tlačítkových předvoleb pro okamžitý výběr hudby. Pod ně lze pomocí aplikace uložit libovolný playlist, radio, album nebo žánr.“

Bose Home Speaker 300

Pro odposlech hlasu majitele má zabudovaných šest mikrofonů, avšak Bose sám uvádí, že tato funkce není pro Čechy ani Slováky funkční, Bose však očekává s následující aktualizací zpřístupnění hlasového asistenta i pro náš region. Cena nového reproduktoru začíná na 6 000 Kč a brzy by měl být dostupný i v Česku.

Reproduktor do přírody

Bose SoundLink Color II je další nový reproduktor stvořený pro venkovní využití. Má ochranu proti vodě s certifikací IP X4. Baterie má výdrž osm hodin přehrávání a dobíjí se přes zastaralé micro USB. Cena zařízení je stanovena na necelé 4 000 Kč.

„K chytrým telefonům, tabletům nebo jiným audio přehrávačům se připojuje bezdrátově pomocí Bluetooth s možností využití rychlého párování pouhým přiblížením obou zařízení pomocí NFC. Pokud   jakéhokoli důvodu potřebujete, můžete využít také možnost připojení kabelem s běžným 3,5 mm sluchátkovým stereo konektorem. Ovládat jeho funkce lze buď přímo na přístroji pomocí skrytých  pogumovaných tlačítek, nebo jednoduše s využitím aplikace Bose Connect, která je jak pro Android tak pro iOS.“

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat