Apple vydal iOS 9.3.6 a iOS 10.3.4 pro stará zařízení

Apple vydal iOS 9.3.6 a iOS 10.3.4 pro stará zařízení
2019-07-23T10:40:59+02:00
• 22. 7. 2019

Společnost Apple v průběhu dnešního dne vydala hned celou řadu drobných aktualizací, a to pro všechny operační systémy, včetně iOS 12.4, macOS 10.14.6, watchOS 5.3 a tvOS 12.4. Ukázalo se ale, že se instalačního balíčku dočkalo i hned několik starších zařízení. 

Apple aktualizuje i nepodporované modely

Nové aktualizace se dočkaly i produkty, které již dávno nejsou podporovány. Apple totiž zveřejnil nové iOS 9.3.6 a iOS 10.3.4. Dle informací je první zmíněná aktualizace k dispozici pouze pro iPad mini Cellular, iPad 2 Cellular a iPad 3 Cellular. Dále je instalační balíček k dispozici pro všechna zařízení s procesorem A5. 

Stojí také za zmínku, že se nové aktualizace dočkalo i Apple TV, neboť také disponovalo s čipovou sadou A5. Pokud jde o iOS 10.3.4, tak to je k dispozici pouze pro iPad 4 Cellular, iPhone 4s a iPhone 5. Zajímavé je, že Apple vynechal modely typu iPhone 5c, který byl pro změnu totožný s iPhonem 5.

Podle dostupných informací nové instalační balíčky opravují problémy s GPS, které mohlo vést k nesprávnému datu a času. Jak je již standardem, aktualizaci si můžete stáhnout v kategorii Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru. Případně pak můžete zvolit cestu v podobě iTunes. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat