Action Launcher nově nabízí tři režimy, včetně tmavého

Action Launcher nově nabízí tři režimy, včetně tmavého
2019-07-28T09:20:14+02:00
• 29. 7. 2019

Jeden z nejvíce oblíbených launcherů pro operační systém Android je jednoznačně aplikace Action Launcher. K dnešnímu dni si jej totiž stáhlo více než pět milionů uživatelů. Aplikace vyvinul velmi zkušený vývojář Chris Lacy. Právě ten se rozhodl pro své uživatele připravit dárek v podobě nového instalačního balíčku.

Action Launcher přináší řadu novinek

Nová aktualizace je již nyní k dispozici v rámci Obchodu Play. Ta přináší podporu v podobě tmavého režimu. To ale není vše. Uživatelé si nyní mohou vybrat hned ze tří motivů – light, dark a full-dark. Právě poslední zmíněný je nejvíce vhodný pro zařízení s AMOLED displejem. Každopádně, rozdíl v úspoře baterie mezi normálním dark a full-dark režimem je zanedbatelný. 

Aktualizace mimo jiné přináší změnu v rámci Quicktheme, což je možnost, prostřednictvím které můžete automaticky změnit barvy domovské obrazovky – barva se změní na základě vaší tapety. Dále si můžete vybrat specifickou barvu pro části domácí obrazovky, jako je vyhledávací pole, pozadí složek a další. 

Opravy chyb a vylepšená stabilizace jsou pak samozřejmostí. Nejnovější instalační balíček si již nyní můžete stáhnout bezplatně z Obchodu Play. 

logo-app Action Launcher 3 Chris Lacy Zdarma ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat