Originální náramek Xiaomi Mi Band 4 v akci jen za 847 Kč! sponzorovaný článek

Originální náramek Xiaomi Mi Band 4 v akci jen za 847 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-06-24T14:59:52+02:00
• 24. 6. 2019
3

Po nějaké době zde máme nový přírůstek na poli chytrých náramků. Novinka Xiaomi Mi Band 4 jako obvykle láká na cenu, přičemž i tentokrát došlo na nějaké to vylepšení. A právě tuto žhavou novinku můžete mít za nejnižší cenu na trhu!

Sleva na Xiaomi Mi Band 4!

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 847 Kč (z původních 1 295 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Mi Band 4 a specifikace

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

  • displej: 0,95 palců, 120 x 240 pixelů, AMOLED, 400 nitů, 2.5D
  • senzor srdečního tepu
  • mikrofon (jen NFC verze)
  • akcelerometr, gyroskop, monitor nošení
  • 22,1 gramů / 22,2 gramů (NFC)
  • 5ATM
  • Bluetooth 5.0 LE, NFC
  • baterie: 135 mAh / 125 mAh (NFC)

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 847 Kč (z původních 1 295 Kč). Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Skvělá 3D tiskárna Anet A8 Plus

3D tisk v dnešní době činí velký podíl ve světě technologií . Lze tisknout prakticky všechno. Po zuby až po celé domy! Souprava 3D tiskáren pro domácí použití v českých obchodech však stojí nemalé peníze, a to i za základní modely. Tento nešvar však vyřešil zahraniční e-shop TomTop.com, kde si skvělou tiskárnu můžete zakoupit již za krásných 4 476 Kč, což je za jinak drahý nástroj pro 3D tisk opravdu bezkonkurenční cena!

Tiskárna Anet A8 Plus překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 50 x 45 x 40 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10m vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému Anet A8 Plus sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální Anet A8 Plus na českých e-shopech seženete za více než 10 000 Kč. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 4 476 Kč (původní cena 15 308 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z českého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane do jednoho týdne a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

24. 6. 2019, 23:55

U Tomtop vyhozené peníze…

Zdeněk Koutský

VIP 25. 6. 2019, 0:22

Proč myslíte Petře? S TomTopem jsme nikdy problém neměli

Petr Hošek

28. 6. 2019, 11:30

Jednou jsem koupil nefunkční výrobek, reklamoval jsem ještě chtěli natočit video, což jsem udělal a odeslal, pak už přestali reagovat, pro mě neseriozni eshop…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat