Microsoft Launcher získává řadu nových funkcí

Microsoft Launcher získává řadu nových funkcí
2019-06-24T11:33:02+02:00
• 24. 6. 2019

Vzhledem k tomu, že vývojáři neustále přidávají nové funkce a vylepšením prostřednictvím pravidelných aktualizací, je aplikace Microsoft Launcher pro operační systém Android stále lepší a lepší. Od té doby, kdy Microsoft koupil GitHub, se společnost čím dál tím více stará o své aplikace a služby. To má samozřejmě pozitivní vliv nejen na veřejnost. 

Microsoft Launcher se těší z nových funkcí

Nicméně, redmondská společnost plánuje další aktualizaci aplikace Microsoft Launcher, která přinese hned několik změn. Hlavní změnou má být vylepšené uživatelské rozhraní za pomocí nových funkcí.

Nutno podotknout, že nové změny jsou prozatím k dispozici v rámci beta programu, který byl speciálně vytvořen a uzpůsoben aplikaci Microsoft Launcher. Pokud ale Microsoft Launcher Beta používáte, můžete si již nyní stáhnout novou aktualizaci, která vám veškeré změny zpřístupní.

Úplně první novinkou je, že uživatel bude dostávat upozornění v podobě „odznaku“ pro volání a zprávy, a to i přes to, že daná aplikace nebude výchozí. Zdá se také, že se Microsoft rozhodl vrátit ke skrytému docku. Skvělé je, že i když si nastavíte ukotvení docku, stále budete mít přístup k aplikacím a widgetům. 

Aktualizace navíc přináší tzv. Adaptivní ikony, což znamená, že budete mít stejný vzhled ikon aplikací s více možnostmi tvarů. A v neposlední řadě vývojáři přidali několik dalších vylepšení, například rychlejší synchronizaci karet úkolů pro MSA a pracovní či školní účty, spolu s úpravami pro přístup ke zkratkám. 

logo-app Microsoft Launcher TeslaCoil Software Zdarma ANDROID

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat