Soundtrap od Spotify nově nabízí neplatícím uživatelům neomezené úložiště

Soundtrap od Spotify nově nabízí neplatícím uživatelům neomezené úložiště
2019-06-28T15:40:33+02:00
• 29. 6. 2019

Soundtrap je nástroj pro editaci hudby a podcastů, která běží na bázi cloudu. I tato služba nabízí pro své uživatele různé možnosti předplatného, přičemž neplatící uživatelé mají některé funkce ořezané. Největší problém neplatících uživatelů byl jednoznačně úložný prostor.

Soundtrap jde naproti uživatelům

To je mimo jiné hlavní důvod, proč se Soundtrap (ve vlastnictví Spotify) rozhodl svým neplatícím uživatelům nabídnout neomezené úložiště zdarma. Dříve služba omezovala neplatící uživatele na pět skladeb či podcastů, které si mohli bezplatně uložit. Ovšem od dnešního dne je možné využívat neomezeného prostoru. 

Základní nástroj pro nahrávání hudby také umožní uživatelům přístup ke zdvojnásobenému počtu hudebních smyček – ze 750 na 2 210 – a více softwarových nástrojů. Prvotní členové Soundtrapu navíc získají další výhody, jako je autotune, možnost vrátit se k dříve uloženým verzím souborů a automatizaci. 

Vzhledem k tomu, že se předplatné dělí na dvě části, tj. Podcasty za 14,99 dolarů / měsíc a Music za 9,99 dolarů / měsíc, amatérští uživatelé zůstávají u základního balíčku, který je zdarma. Díky tomuto štědrému kroku tak mohou i tito neplatící uživatelé využívat Soundtrap naplno. 

Spotify podporuje umělce

Soundtrap je bezplatná služba (s možným prémiovým obsahem a funkcemi), která umožňuje online tvorbu hudby. Tento nástroj je vhodný pro začínající umělce a především jejich spolupráci. V bezplatné verzi obsahuje mnoho funkcí dostačujících většině hudebních začátečníků.

Ačkoliv nevíme, kolik Spotify zaplatilo za Soundtrap, tak se může jednat o výhodný nákup, který tak trochu nastiňuje směřování Spotify. Nejenže chce tato služba podporovat umělce, ale možná se dočkáme rozšířených nástrojů pro tvorbu. Díky tomu by se Spotify mohlo stát i centrem pro nováčky či profesionály.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat