Apple Watch by se údajně mohly dočkat fotoaparátu

Apple Watch by se údajně mohly dočkat fotoaparátu
2019-06-28T15:40:21+02:00
• 29. 6. 2019

Společnost s logem nakousnutého jablka a její chytré hodinky Apple Watch mohou slavit úspěch. Jedná se totiž o vůbec nejpoužívanější chytré hodinky na celosvětovém trhu. Velké popularitě jistě pomohla čtvrtá generace Apple Watch Series 4, která přinesla (r)evoluční funkci v podobě EKG. 

Nastává ale otázka, co dále. Respektive, co dále bude muset Apple představit, aby i nadále byly jeho hodinky populární a firma z nich těžila velké finanční prostředky. Možná nově zveřejněný patent může odhalit, jakou cestou se Apple chce vydat. 

Apple Watch s duálním fotoaparátem?

Apple, dle zveřejněného patentu, plánuje implementovat do svých chytrých hodinek fotoaparát. Podle dokumentace by se fotoaparát neměl nacházet přímo v hodinkách, nýbrž na řemínku. Optický senzor by se měl nacházet na konci řemínku, což uživateli umožní fotoaparát otočit dle svých potřeb.

  

Uživatel by například mohl řemínek vytáhnout směrem nahoru, viz výše přiložený snímek. Díky tomu by pak mohl lépe zachytit daný objekt. Dokonce se v patentu objevilo, že by hodinky mohly disponovat duálním fotoaparátem, aby uživatel nemusel zbytečně s řemínkem manipulovat. To by v praxi znamenalo, že by se fotoaparáty nacházely na obou stranách řemínku. 

Kromě toho by bylo možné fotoaparát z řemínku odstranit, respektive vytáhnout. Ale nemuselo by se jednat o jednoduchý proces. V současné chvíli se jedná jen o spekulaci. Ovšem bylo by zajímavé, kdyby Apple skutečně do svých hodinek fotoaparát zabudoval.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat