Redukce a SSD v jednom jen nyní za krásných 1 622 Kč! sponzorovaný článek

Redukce a SSD v jednom jen nyní za krásných 1 622 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-06-10T19:28:46+02:00
• 10. 6. 2019
2

Redukce jsou v současné době nezbytnou součástí nejednoho moderního uživatele. Výrobci notebooků a jiných přenosných zařízení do svých produktů implementují výhradně nový typ vstupu typu USB-C. 

Například u nových MacBooků od Applu je situace poměrně dramatická. Apple totiž do svých notebooků implementoval pouze USB-C porty. Nenajdete zde tedy žádné HDMI, USB a podobně. A právě ve chvíli, kdy uživatel chce připojit do svého notebooku přenosný HDD, musí použít redukci. Bohužel ty jsou mnohdy až nelidsky drahé. Právě proto jsme se rozhodli s naším internetovým partnerem Geekbuying připravit pro vás skvělou akční nabídku na jednu z těchto redukcí.

Redukce aneb hodně muziky za málo pěnez

Jedná se o redukci MINIX NEO C, která nabízí možnost připojení 1x HDMI kabelu, 2x USB 3.0 a 1x USB-C. Ale nejde o jen tak obyčejnou redukci. MINIX NEO C je totiž první redukcí na světě, která je vybavena 120GB SSD diskem a k tomu nabízí různé výstupy pro připojení. Mimo jiné je vyrobena z velice kvalitního hliníku, tudíž bude vedle vašeho přístroje vypadat vkusně. 

Konkrétně tento model SSD lze využít i k mobilnímu telefonu či jinému chytrému zařízení. Tuto vlastnost má minimum disků, což dělá z tohoto prvku velmi exkluzivní věc. Tento typ SSD disku nabízí i skvělou rychlost zápisu, přesněji 350 MB/s. Díky tomu přesunete i BluRay film za několik málo sekund.

Rychlost čtení nezůstala pozadu, a a je dokonce vyšší. Disk nabídne až 365 MB/s, což je skvělá rychlost. Nabízí taktéž velmi malé tělo, díky kterému je disk/redukce jednoduše přenositelný. Kromě toho je vybaven speciálním softwarem, který vaše data ochrání před různými hrozbami.

Pokud vás tato redukce zaujala, můžete si ji zakoupit u internetového obchodu Geekbuying za exkluzivně nízkou cenu. Aktuálně je u Geekbuying v prodeji za 1 741 Kč (z původních 2 368 Kč). Pokud ale zadáte náš slevový kupón 3WRXQAPS, zaplatíte jen 1 622 Kč. A to už je cena, kterou nelze jen tak odmítnout. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Tadeáš Pospíšil (Britanian man)

11. 6. 2019, 6:40

…. Apple totiž do svých notebooků implementoval pouze USB-c porty, nenajdete zde tedy žádné HDMI,USB a podobně……
Víte doufám, že USB-c je taky USB? :=)
A ta rychlost je fakt hodně nízká (na m.2)

Martin Jeřábek

VIP 10. 6. 2019, 21:43

m.20 SSD s tak pomalou rychlostí a za tu cenu? Hmm odvážné.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat