Hodinky Xiaomi Twentyseventeen s designem G-Shock v akci za 447 Kč! sponzorovaný článek

Hodinky Xiaomi Twentyseventeen s designem G-Shock v akci za 447 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-06-30T16:00:49+02:00
• 30. 6. 2019
1

Xiaomi před několika měsíci spustilo crowdfundingovou kampaň, ve které se snažilo vybrat dostatečné množství peněz a sehnat dost zájemců pro nové hodinky s názvem Xiaomi Twentyseventeen. Ty pro Xiaomi vyrobila firma Shenzen Micro Confidential Inteligent Co. A právě tyto hodinky jsou již v prodeji a my máme slevový kupón!

Xiaomi Twentyseventeen za akční cenu!

Xiaomi na podzim představilo hodinky s názvem Ciga, které jsou mechanické a nemají typický ciferník, ale je viditelná konstrukce samotného strojku. O pár měsíců později spustilo Xiaomi výrobu hodinek, které již mají standardní ciferník. Opět však nepatří do kategorie chytrých hodinek. Jmenují se Xiaomi Twentyseventeen, jde tedy o rozepsanou variantu čísla 2017.

Hlavními barevnými variantami je černá a bílá, přičemž obě jsou dodávány s koženým páskem. Pro zvýšenou odolnost mají na sobě safírové sklo. Jsou dělány z japonské oceli a jsou také odolné proti poškrábání. Mimo jiné nabízí odolnost proti vodě do tlaku 3 atmosfér. Vše pak dovršuje certifikace 5ATM, díky které se můžete s hodinkami potápět.

Skvělé také je, že Xioami Twentyseventeen vychází z designu populárních klasických hodinek G-Shock. Hlavním rozdílem však je nízká cena a chytré funkce. K dispozici v rámci Xiaomi Twentyseventeen máte kalendář, budík a další funkce. Další zajímavostí je pak duální displej.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearvita. Ten Xiaomi Twentyseventeen nabízí za 593 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón MiSport, zaplatíte pouhých 447 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Josef Šperl

1. 7. 2019, 17:18

Chytré funkce? Povězte nám o nich… Umí snad jen čas, den, datum, budík a odpočítávání. Možná se pod slovem „other“ budou skrývat i stopky. G-Shocky jsem nosil před 20.léty a málem jsem vám na to skočil. Nemají teploměr ani neukazují východ/západ slunce,… Alespoň dle stránek inzerenta. A vůbec netuším, jak jste přišli na to, že mají kožený pásek. :(
P. S. : G-Shock je registrovaná obchodní známka, která patří značce Casio.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat