Fossil zanedlouho ukáže několik nových hodinek

Fossil zanedlouho ukáže několik nových hodinek
2019-06-21T16:00:04+02:00
• 22. 6. 2019

Zdroj: Fossil

Již během příštího měsíce bychom se mohli dočkat nové generace chytrých hodinek z dílny společnosti Fossil Group, která exkluzivně stojí za modely nesoucí značky populární ve světě módních doplňků. Napovídá tomu nejnovější únik přes certifikační úřad FCC ze Spojených států a konkrétně by si měly odbýt premiéru celkem tři novinky. Nicméně americká firma doposud neprozradila jedinou informaci.

Udržet styl

Po vzoru předchozích generací nebude nijak výrazně změněno designové zpracování, ale spíše se očekává, že nejpodstatnější změny proběhnou uvnitř samotných hodinek a připojí k nim minimálně nové řemínky. V každém případě přírůstky ponesou tradiční přívlastky Diesel, Emporio Armani a Michael Kors. Součástí posledního úniku je pouze několik fotografií z uživatelského prostředí, které potvrzují rovnou dvě skutečnosti.

Všechny modely poběží pod operačním systémem Wear OS od Googlu a rozhodně budou mít kulatý ciferník. Doposud sice nebylo potvrzeno ani nasazení nejnovějšího procesoru Snapdragon Wear 3100 od Qualcommu, ale dávalo by to větší smysl vzhledem k předpokládaným změnám především po vnitřní hardwarové stránce. Nejbližší týdny začnou pravděpodobně více přibližovat jejich podobu, přičemž k odhalení dojde během letních prázdnin. Následně oficiální prodej odstartuje během podzimu.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat