Fio banka vydala novou aplikaci bankovnictví pro iOS

Fio banka vydala novou aplikaci bankovnictví pro iOS
2019-06-11T19:41:36+02:00
• 11. 6. 2019
2

Fio banka po dlouhých odkladech konečně vydala aktualizaci své mobilní aplikace internetového bankovnictví. Aplikace byla vydána jako nová vedle té stávající, přesto ji v budoucnu nahradí. Konečně se dočkáváme podpory rozlišení iPhonu 6 z roku 2014 a samozřejmě také všech novějších modelů, včetně těch loňských.

Fio na iOS

Aplikace byla zcela předělána a přináší nový design. Po spuštění vás vždy uvítá nástěnka, kam si můžete připnout požadované funkce a rychlé přehledy. Můžete samozřejmě zadávat platby, vytvářet a upravovat trvalé příkazy či měnit limity platebních karet. Novinkou je též možnost načíst QR kódy pro platbu z galerie včetně iCloudu. Funkce Zaplať mi pak slouží k vytváření QR kódů pro platby na vlastní účet.

Nový Fio Smartbanking je dostupný pro iOS 11 a novější. Banka pak dále pracuje na Android verzi aplikace, její datum vydání však zatím není známé. Přitom právě na Androidu zůstává stále stará aplikace z roku 2013, která nepodporuje ani zabezpečení otiskem prstu. Fio Banka pak podporuje Google Pay, zatímco na přidání podpory Apple Pay pracuje.

logo-app Fio Smartbanking CZ Fio banka, a.s. Zdarma iOS

Zdroj: fio.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

lukas partys

13. 6. 2019, 14:38

Ono hlavně, když vám systém řekne při spuštění aplikace, že aplikace je moc stará a nebude fungovat dobře a mám se jít podívat na store pro aktualizaci, není vůbec dobře.

Aplikace pro Android byla ve své době nadčasová a dodnes výborně funkční. Nicméně usnutí na vavřínech je trestuhodné. Přihlášení pouze heslem bez možnosti otisku je v dnešní době trapas. Abych se chodil koukat na stav účtu u Fia do aplikace konkurenční banky asi není dobře…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat