Pilot Era ve své kampani překonal požadovanou částku o 850 %! sponzorovaný článek

Pilot Era ve své kampani překonal požadovanou částku o 850 %! [sponzorovaný článek]
2019-06-11T19:21:09+02:00
• 11. 6. 2019

Zhruba před měsícem, Pisoftech zahájil svou vlastní crowdfundingovou kampaň pro svou nejnovější 8K kameru Pilot Era. Kampaň se v současné chvíli blíží ke svému konci, neboť zbývá poslední 3 dny. Pokud se ještě chcete zúčastnit kampaně a pomoci Pisoftechu, můžete tak učinit prostřednictvím tohoto odkazu. Jestliže kampaň navštívíte ještě dnes, máte velkou příležitost získat tuto kameru o 23 % levněji. 

Pilot Era můžete stále podpořit

Pilot Era je vlastně jako takový smartphone – nabízí čtyři fotoaparáty, dotykový displej a operační systém Android. Pilot OS navíc podporuje bezdrátové aktualizace, kompletní ovládání kamery v reálném časy (konfiguraci, monitorování, živý přenos a podobně). Přítomnost nejnovějšího konektoru USB-C je pak samozřejmostí. Zajímavostí také je, že společnost na tomto produktu pracovala zhruba 7 let.

Doposud se na trhu neobjevilo jediné zařízení, které by podporovalo 360stupňové živé vysílání bez hlubokých technických znalostí uživatele. Žádné produkty také nenabízely přímé napojení na Google Streetview. Veškeré tyto možnosti Pilot Era nabízí, k tomu ještě disponuje podporou 8K rozlišení.

Velkou výhodou tohoto kousku je, že ke své činnosti nepotřebuje být připojen k počítači. CEO a spoluzakladatel společnosti Pi-sofftech prohlásil, že postavili jediný živý streamovací 360stupňový a streetview fotoaparát na světě, který nepotřebuje žádné speciální školení a ani další vybavení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat