Amazfit Health Watch jsou nové chytré hodinky s EKG senzorem

Amazfit Health Watch jsou nové chytré hodinky s EKG senzorem
2019-06-11T16:39:12+02:00
• 11. 6. 2019

Společnost Huami dnes představila zbrusu nový kousek pod názvem Amazfit Health Watch. Jak již název napovídá, jedná se o chytré hodinky zaměřené na fitness aktivity. Pojďme si společně novinku představit. 

Amazfit Health Watch nabízí EKG senzor a nízkou cenu

Huami Amazfit Healt Watch nejsou jen klasické chytré hodinky. Disponují totiž také Low-power BioTracker PPG senzorem, prostřednictvím kterého hodinky sledují možné problémy arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. K dispozici je tedy i EKG senzor.

Hodinky jsou mimo jiné dodávány s úzkopásmovou síťovou technologií (NB-loT), díky čemuž nevyžadují připojení k telefonu pomocí Bluetooth. To v praxi znamená, že hodinky dokáží upozorňovat na různé události a posílat důležitá data, jako je například nízká tepová frekvence, fibrilace síní a detekce pádu. 

Zařízení disponuje 1,28palcovým barevným displejem, který nabízí rozlišení 176 x 176 pixelů. Srdcem celých hodinek je samozřejmě procesor, a to typu Huangshan No. 1. O konektivitu se pak stará nejnovější Bluetooth ve verzi 5.0. Výrobce získal také certifikaci 3 ATM, což znamená, že je možné s hodinkami plavat až do hloubky 30 metrů. 

Konstrukční rozměry hodinek pak činí 42 x 35 x 12,5mm, přičemž váha činí pouhých 25 gramů. Huami implementovalo baterii s kapacitou 200 mAh. Na první pohled se to může zdát málo, na druhou stranu se výrobce chlubí tím, že hodinky vydrží až 7 dnů na jedno nabití. Cena Amazfit Health Watch byla stanovena na 101 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 2 222 Kč bez DPH. Do prodeje se novinka dostane ještě v průběhu tohoto měsíce. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat