TOP 3 bezdrátová sluchátka, která jsou nyní v akci od 200 Kč! sponzorovaný článek

TOP 3 bezdrátová sluchátka, která jsou nyní v akci od 200 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-06-11T16:38:33+02:00
• 11. 6. 2019

Bezdrátová sluchátka za parádní cenu!

GearVita nabízí bezdrátová sluchátka QCY T3 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 611 Kč. Této ceny docílíte pouze použitím našeho speciálního kupónu, který najdete o pár řádků níže. Nyní tak máte skvělou příležitost zakoupit si nová kompletně bezdrátová sluchátka od QCY za cenu 611 Kč.

Za přijatelnou cenu získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T3 s baterií o kapacitě 600 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až 5 hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně co 11 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. 

Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 150 hodin ve stand-by režimu.

Originální QCY T3 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Gearvita je však po dobu prvního týdne jen za 880 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón QCYT3EU, zaplatíte jen 611 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi AirDots Pro za skvělou cenu

Xiaomi na své konferenci nedávno odhalilo nová sluchátka pod názvem Mi AirDots Pro. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit, protože za svou nízkou cenu nabízí hodně muziky.

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta.

K dispozici jsou ale i další vychytávky, jako je například tlumení okolního hluku či skutečně dlouhá výdrž baterie na jedno nabití. Při jednom nabití vydrží sluchátka hrát až 10 hodin.

Originální Xiaomi AirDots Pro na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Gearvita je však po dobu prvního týdne jen za 2 023 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón MiAirPro6, zaplatíte jen 1 177 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stylová a kvalitní sluchátka pro každého

QCY se vyznačuje výrobou kvalitních sluchátek. Stejně jsou na tom i sluchátka QCY QY19. Mají dobrou kvalitu zpracování a zvuk je též skvělý. Velikou výhodou pro sportovce je certifikace IPX4, která zvládne ochránit zařízení proti stříkající vodě. Sice si se sluchátky nezaplavete, ale nebudou poškozeny deštěm, potem či politím. Díky propojení s telefonem přes Bluetooth se odpoutáte od drátového připojení a máte tak volnější pohyb.

Sluchátka nabízí i veliké množství různých velikostí, takže v balení obdržíte čtyři druhy velikostí špuntů. V balení též máte elegantní obal na přenos sluchátek. QCY QY19 jsou navíc magnetická, špunty mají v sobě magnety, takže se krásně k sobě spojí a vy nemusíte neustále rozmotávat spletená sluchátka, to už se vám díky magnetickému připnutí nestane. Díky tlumení okolního zvuku pomocí technologie aptX od Qualcommu si užijete poslouchání hudby bez rušivých zvuků z okolí.

Díky měkkým špuntům vás nebudou bolet uši ani po celodenním nošení. Jedno nabíjení trvá maximálně hodinu a poslech na jedno nabití je šest a půl hodiny.

Sluchátka QCY QY19 stojí za běžných okolností 500 Kč, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 352 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón BT5QY19, zaplatíte jen 215 Kč. Nemusíte se bát celních poplatků, jelikož zásilka je posílána ze švýcarského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení jsou sluchátka dostupná ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat