Chystá se Oppo Reno Z

Chystá se Oppo Reno Z
2019-05-16T15:00:05+02:00
• 16. 5. 2019

Operátor China Unicom vůbec na nic nečeká a i bez představení ze strany společnosti Oppo do nabídky zařazuje nový model pod druhou značkou Reno. Čínský výrobce již vlastní všechny potřebné certifikace pro zahájení prodeje, takže je jen otázkou pár dnů, kdy zařízení dorazí v oficiální podobě. Telefon bude znám pod názvem Reno Z, přičemž v minulosti o něm bylo slyšet pod kódovým označením PCDM10 a PCDT10.

OPPO Reno je novinka nabízející 10násobný hybridní zoom v případě top modelu

Téměř dokonalý

Přední panel disponuje 6,4palcovým AMOLED displejem s FullHD+ rozlišením a výřez „Dewdrop“ obsahuje 32megapixelovou kamerku na kvalitní selfie snímky. Uvnitř běží osmijádrový procesor Helio P90 (2,0 GHz) od MediaTeku po boku 6GB operační paměti RAM nebo 256GB interního úložiště. Baterie o velikosti 3 950 mAh půjde rychle (20 W) nabít díky nasazené technologii VOOC 3.0.

Zadní část s gradientovým nádechem je vybavena dvěma senzory fotoaparátu (48 + 5 MPx) a LED bleskem. Snímač otisků prstů byl tentokrát ukryt přímo pod displejem vpředu. Mezi ostatní prvky výbavy patří USB typu C či 3,5mm jack pro sluchátka. U prodejců mají být k dispozici celkem čtyři barevné varianty (Bead White, Coral Orange, Extreme Night Black, Star Purple) za cenu od 378 dolarů (tj. cca 8 675 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat