Coolpad Legacy – taky něco bez výřezu

Coolpad Legacy – taky něco bez výřezu
2019-05-16T16:30:16+02:00
• 16. 5. 2019

Společnost Coolpad vyráží na mobilní trh se žhavou novinkou, která bude zapadat do střední třídy a jako jedna z mála nezískala tradiční výřez v přední části. Model můžete v obchodech vyhlížet pod názvem Legacy, i když první kousky mají být k dispozici ve Spojených státech. Čínský výrobce v dnešním případě spojil prémiový design, lehce nadprůměrné specifikace s velmi atraktivní cenovkou.

Přijatelný mix výbavy

Seznam specifikací zahrnuje 6,36palcový displej s rozlišením 1 160 x 1 080 pixelů a nad ním vedle mikrofonu zaujímá místo 13megapixelová kamerka. Výkonnostní stránku pod kontrolou má osmijádrový procesor Snapdragon 450 od Qualcommu, 3GB operační paměť RAM společně s 32GB interním úložištěm. Samozřejmostí je podpora až 128GB paměťových microSD karet. Výdrž řídí 4 000mAh baterie podporující technologii rychlého nabíjení Quick Charge 3.0.

Záda jsou osazena dvěma snímači fotoaparátu (16 + 5 MPx), přisvětlovací LED diodou a snímačem otisků prstů. Softwarovou stránku zastupuje operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Výbavu uzavírá nasazené USB typu C nebo ochranné sklo Gorilla Glass 3. Úplným závěrem lze zmínit prodejní cenu atakující příjemnou cenovku 130 dolarů (tj. cca 2 984 Kč).

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat