Odkud se berou použité iPhony? sponzorovaný článek

Odkud se berou použité iPhony? [sponzorovaný článek]
2019-05-21T14:59:52+02:00
• 21. 5. 2019
1

Tuhle otázku jste si zkrátka museli položit odkud se berou použité iPhony? Na českém internetu existují specializované e-shopy, jako www.levneiphony.cz, které se zaměřují na prodávání použitých iPhonů. Jenže odkud je vlastně berou? Tuto otázku se pokusíme zodpovědět v našem článku.

Použitý iPhone?

Cesta použitého iPhonu až do vašich rukou může být delší, než se zdá. V první řadě musí někdo telefon koupit a rozbalit, aby mohl vzniknout iPhone použitý. Použitým se totiž stává ve chvíli, kdy jej někdo byť je na nepatrný okamžik vyjme z krabičky. Původní majitel se svého miláčka musí taktéž nějakým způsobem zbavit, nejčastěji tak, že jej prodá firmě specializující se na výkup telefonů, nebo jej prostě vrátí v zákonem dané lhůtě zpět do obchodu.

Většina takových obchodů sice také prodává tyto telefony jako použité zpět zákazníkům, ale jejich prioritou je prodej nových a nepoužitých kusů. Proto na scénu vstupují firmy, které ve velkém skupují použité iPhony. Může jít o výkup od velkých řetězců prodávajících elektroniku nebo také od koncových uživatelů, kteří třeba měli telefon jen zapůjčený. Často se také může jednat o služební telefony, které korporace vyměnily za novější modely.

A tady nastupuje vyjednávací tým www.levneiphony.cz, který od těchto výkupních gigantů bere jen to nejlepší zboží, které mají k dispozici. Vzhledem ke konkurenci to je občas obtížný úkol, ale dlouholeté zkušenosti a zkušený vyjednávací tým dokáže vždy zajistit to nejlepší, co je aktuálně k sehnání na trhu. Jedním z příkladů budiž takřka pravidelná dostupnost červené varianty iPhonů, nebo nedávná dodávka varianty Jet Black, která vypadala lépe než zcela nové kusy, což je velkou raritou.

Tým www.levneiphony.cz zajišťuje také to, že telefony pochází od ověřených dodavatelů, kteří neprodávají podřadné zboží, a že použité iPhony pochází z velkých a ověřených trhů, jako je Velká Británie, Německo nebo Spojené státy. Můžete si tak být jistí tou nejvyšší možnou kvalitou, jaká je na českém trhu k dostání.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

josef sanko

22. 5. 2019, 0:33

Komerční článek…. China? Proč se neuvádí… Mobil z EU nebo USA je rozdíl.. už hlavně u frekvenčníno pásma. CZ sim pouze EU frekvence, USA + China blbne signál a to doslova

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat