iPhone 2019 nabídne reverzní bezdrátové nabíjení

iPhone 2019 nabídne reverzní bezdrátové nabíjení
2019-05-06T09:29:27+02:00
• 6. 5. 2019

Nové vlajkové modely s logem nakousnutého jablka pomalu a jistě klepou na dveře. Samozřejmě na představení nových iPhonů dojde až koncem letošního roku, ovšem to neznamená, že bychom o nich nyní nic nevěděli. 

iPhone 2019 bude takřka beze změn

Na internetu se totiž objevil velmi detailní a povedený render budoucí generace iPhonu. S tímto návrhem přišel jeden z dobře informovaných lidí, který se o jablečné produkty zajímá. Dle jeho zdrojů se skutečně dočkáme nového designu „varné desky“ u zadního fotoaparátu. Ten by pak měl být k dispozici nejen u většího 6,5palcového kousku, ale také u menší 5,8palcové varianty. 

V tomto případě by fotoaparát měl nabídnout více zaoblené hrany, přičemž jeho celé tělo bude více uvnitř konstrukce telefonu. Tím by Apple předešel k nepříjemné situaci, kdy se telefon na stole viklá. To by ale dle leakera měla být jediná designová změna. 

Dokonce i u letošního modelu se dočkáme přítomnosti Lightning konektoru. Apple by také neměl nijak změnit velikost výřezu v displeji či postranní rámečky. Změny se však projeví u velikostí zařízení. Současný vlajkový model XS disponuje konstrukčními rozměry 143,6 mm x 70,9 mm x 7,7 mm. 

Ovšem 5,8palcový iPhone 2019 údajně nabídne 143,9 mm x 71,4 mm x 7,8 mm. Větší tloušťka bude kvůli větší baterie. Mimochodem, podle spekulací by telefony měly nabídnout tzv. obousměrné bezdrátové nabíjení, které se například nachází v Galaxy S10. 

Zdroje: macrumors.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat