Facebook Dating bude k dispozici do konce roku

Facebook Dating bude k dispozici do konce roku
2019-05-02T09:12:25+02:00
• 2. 5. 2019

Pokud jste si někdy v minulosti přáli, aby vám Facebook ukázal, kdo je pravděpodobně vaše životní láska, brzy budete mít velkou šanci to zjistit. Společnost Facebook na své vývojářské konferenci F8 2019 oznámila tzv. Secret Crush.

Facebook Dating bude fungovat na principu Tinderu

Jedná se o novou funkci, jež vám umožní používat Facebook Dating k vyjádření zájmu o někoho z vašich přátel. Sociální síť prohlásila, že uživatelé mají stále větší zájem zjistit, zda mají ve svém okruhu přátel někoho, s kým sdílí stejné sympatie. 

Nová funkce vám umožní vybrat z až devíti přátel na Facebooku, kteří vás mohou nějakým způsobem zaujmout. Pokud navíc budou ve službě připojeni, dostanou ihned oznámení o tom, že se vám daná osoba líbí. Je to velmi jednoduché, ovšem i v tomto případě platí, že sympatie musí být vzájemné – jako na Tinderu či Badoo. 

Facebook navíc zdůrazňuje, že pokud do svého „zamilovaného“ seznamu vložíte uživatele, který nebude sdílet stejné sympatie (nebudete mít takzvaný match), nikdo se o tomto označení nikdy nedozví. Služby se nejprve dočkají uživatelé na území USA, a to do konce letošního roku. 

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat