Apple právě vydal iOS 12.3.1, opravuje problémy s VoLTE a iMessage

Apple právě vydal iOS 12.3.1, opravuje problémy s VoLTE a iMessage
2019-05-24T18:59:04+02:00
• 24. 5. 2019

Aktualizováno 24.5

Společnost Apple právě nyní zveřejnila oficiální aktualizaci v podobě iOS 12.3.1. Tu si samozřejmě můžete stáhnout nejen na svůj iPhone, ale také iPad či iPod. Instalační balíček je k dispozici jako OTA (over-the-air) aktualizace, přičemž stáhnout si jej můžete i prostřednictvím iTunes.

Shrnutí všech novinek v rámci iOS 12.3.1:

  • Odstraňuje z aplikace Zprávy problém, v jehož důsledku se v seznamu konverzací mohly objevovat zprávy od neznámých odesilatelů, i když byla zapnutá volba Filtrovat neznámé odesilatele
  • Odstraňuje problém, který mohl bránit zobrazení odkazu Nahlásit ve vláknech zpráv od neznámých odesilatelů

Původní článek 24.5

Nejsou to ani dva týdny, kdy společnost s logem nakousnutého jablka zveřejnila zbrusu novou aktualizaci v podobě iOS 12.3, a už nyní tu máme další instalační balíček. Tentokrát se jedná o malou aktualizaci, která přináší jen drobné, leč důležité změny. 

iOS 12.3.1 již dnes večer, co přinese?

Apple se právě připravuje zveřejnit nový instalační balíček v podobě iOS 12.3.1. Novinka bude pochopitelně k dispozici ke stažení o něco později. Nicméně, operační systém iOS 12.3.1 přináší opravu chyb, které se nachází v současné verzi iOS 12.3. Jedná se především o chyby spojené s hlasovým voláním LTE. Společnost se také zaměřila na iMessage, ve kterém opravila filtrování a vytváření zpráv. 

Nová aktualizace tak opravuje problém, který mohl zabránit volání skrze VoLTE. Kromě toho opravuje problémy v aplikaci Zprávy, které mohly způsobit, že se v seznamu konverzací objeví zprávy od neznámých odesílatelů, a to i přesto, že uživatel povolil filtrování neznámých odesílatelů. 

Aktualizace by měla být k dispozici dnes večer. Jakmile jej Apple oficiálně zveřejní, budeme vás o tom ihned informovat prostřednictvím aktualizování tohoto článku. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat