Vivo zanedlouho ukáže novinku se třemi fotoaparáty

Vivo zanedlouho ukáže novinku se třemi fotoaparáty
2019-04-07T15:00:40+02:00
• 7. 4. 2019

Čínský telekomunikační úřad TENAA rozšiřuje množství informací kolem modelu s kódovým označením V1901A/T od společnosti Vivo. S první zmínkou už dříve přispěchal benchmark Geekbench, takže dnes můžeme dát dohromady přesnější kostru telefonu. Na první pohled zařízení vypadá jako slušný zástupce do prémiové řady, avšak výrobce ho bude směřovat maximálně do střední třídy.

Tři fotoaparáty a baterie lákadlem

Přední část disponuje 6,35palcovým displejem s HD+ rozlišením a 16megapixelovou kamerkou schovanou ve „Waterdrop“ výřezu. Hardwarovou stránku vyplní osmijádrový procesor Helio P35 (2,3 GHz) od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM a 64GB nebo 128GB interní úložiště podporující až 256GB paměťové microSD karty. Vivo hodlá nasadit zatím největší baterii (4 880 mAh), jakou jejich zástupci v portfoliu disponují.

   

Vzadu lze vyhlížet tři fotoaparáty složené z 13 + 8 + 2MPx snímačů, LED blesk a rovněž snímač otisků prstů. Seznam specifikací uzavírá podpora technologie rychlého nabíjení či operační systém Android ve verzi 9.0 Pie, která bude překryta uživatelským rozhraním FunTouch OS. Kromě vyobrazené modré varianty je v přípravě ještě zlaté provedení. Jestli firma Vivo zařadí přírůstek do série Y nebo nejnovější U zůstává doposud nerozluštěnou záhadou.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat