Samsung Galaxy A20e získává první certifikace

Samsung Galaxy A20e získává první certifikace
2019-04-07T12:00:52+02:00
• 7. 4. 2019

Pouze pár dnů před tiskovou konferencí uniká model Galaxy A20e od společnosti Samsung přes několik certifikačních orgánů. Telefon dostal souhlas od Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG a teď naposledy se přidala také Federální komise pro komunikace (FCC) ze Spojených států. Jihokorejský výrobce chystá oznámit nová zařízení už ve středu 10. dubna, přičemž do té doby nám zbývá pracovat jen s hrstkou specifikací.

Jen slabý průměr

Novinka bude méně výkonnou variantou modelu Galaxy A20 a s tím například přichází menší 5,84palcový displej. Vnitřní část vyplní 3GB operační paměť RAM nebo osmijádrový procesor z vlastní dílny odpovídající Exynosu 7870, 7884, 7885. O výdrž by se měla postarat 3 000mAh baterie, která má podporovat technologii rychlého nabíjení (15 W). Celá konstrukce dosahuje na rozměry 147,4 x 69,7 mm.

Předešlé úniky potvrzují, že Galaxy A20e se po stránce designu stane téměř totožným modelem jako je Galaxy A20. Dále přesné rozlišení dvou zadních fotoaparátů není zatím známo, ale ty budou nasazeny v levém horním rohu ve vertikální poloze a doplní jej přisvětlovací LED dioda či snímač otisků prstů. Závěrem můžeme zmínit operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie.

Zdroje: gizmochina.com, samsungcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat