SoundHound nově umožňuje sdílet skladby do platformy Instagram Stories

SoundHound nově umožňuje sdílet skladby do platformy Instagram Stories
2019-04-29T15:15:38+02:00
• 29. 4. 2019

Poměrně oblíbená a populární aplikace pro vyhledávání hudby, tedy SoundHound, přichází s další zajímavou aktualizací, která udělá radost nejednomu uživateli služby. Aplikace se totiž dočkala podpory v podobě sdílení skladeb pro Stories od Instagramu. 

SoundHound dotahje konkurenci

Společnost SoundCloud novinku oznámila na svém oficiálním blogu, kde se mimo jiné rozepsala o tom, jak v praxi funkci využít, respektive jak s ní naložit. Pojďme si společně novou funkci představit. 

„Věděli jste, že nyní můžete sdílet skladby z aplikace SoundHound přímo do Instagram Storie? Víme, co pro naše uživatele znamená najít dobrou hudbu, a také víme, že se s ní chtějí podělit se svými přáteli. Nyní všem uživatelům nabízíme novou možnost, jak svou oblíbenou skladbu sdílet přímo do Stories od Instagramu“ informoval na svém webu SoundHound. 

Jak tedy novou funkci začít používat? Je to velmi jednoduché. Jako první je třeba klepnout na oranžové tlačítko, kterým identifikujete skladbu – samozřejmě v rámci aplikace SoundHound. Po klepnutí se přesunete na speciální stránku, kde se o skladbě dozvíte více informací. 

Dále je třeba klepnout na ikonu symbolizující tlačítko sdílení či logo Instagram Stories. Skladbu následně uvidíte v aplikaci Instagram. Odtud pak můžete svou oblíbenou skladbu sdílet. Společnost mimo jiné poznamenala, že sdílet můžete všechny skladby, které jste v rámci služby SoundHound v minulosti vyhledali. Stačí se přesunout do své historie, klepnout na skladbu a vybrat ikonu sdílení. 

Stejná funkce je již nějaký ten pátek k dispozici také u konkurenční služby Shazam, kterou nedávno odkoupila americká společnost s logem nakousnutého jablka. Nicméně, SoundHound aktualizaci si můžete stáhnout zdarma z App Storu a Obchodu Play.

logo-app SoundHound - Music Discovery & Hands-Free Player SoundHound Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat