Oppo Reno se poodhaluje skrze TENAA a AnTuTu

Oppo Reno se poodhaluje skrze TENAA a AnTuTu
2019-04-01T09:00:35+02:00
• 1. 4. 2019

Dva na sobě nezávislé zdroje upřesňují specifikace kolem prvního modelu pod novou značkou Reno, která spadá pod křídla společnosti Oppo. Přesně ve středu 10. dubna má dojít k oficiálnímu představení, ale ještě předtím telefon uniká přes čínský telekomunikační úřad TENAA a benchmark AnTuTu. Výrobce by měl zařízení připravit až ve třech provedeních a ta budou od sebe rozlišena hlavně po hardwarové stránce.

Reno je nová značka na trhu se smartphony

Náročné uspokojí

V přední části se zabydlí 6,4palcový AMOLED displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů a snímač otisků prstů ukrytý pod ním. Výbava pokračuje trojicí základních konfigurací – 6GB RAM + 128GB, 6GB RAM + 256GB a 8GB paměť RAM + 256GB úložiště. První provedení nabídne procesor Snapdragon 710, dva hlavní fotoaparáty (48 + 5 MPx), přední 16MPx kamerku nebo 3 680mAh baterii.

Druhý zástupce získá procesor Snapdragon 855, tři fotoaparáty v zadní části s 10násobným přiblížením, 4 065mAh baterii podporující rychlé nabíjení (50 W) či kapalinové chlazení. Poslední a zároveň nejvyšší model je očekávaný v rámci Lamborghini edice, kterou bude charakterizovat podpora sítí 5. generace, 12GB paměť RAM, 512GB úložiště se standardem UFS 3.0 a 5 000mAh baterie. Vše uzavírá nasazený systém Android v aktuální verzi 9.0 Pie.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat