Displeje pro Apple Watch Series 5 bude dodávat jiný výrobce

Displeje pro Apple Watch Series 5 bude dodávat jiný výrobce
2019-04-05T09:44:38+02:00
• 5. 4. 2019

Applu se tento rok příliš nevydařil, tedy alespoň co se týká prodejů iPhonů. Jeho motory se pokusí nastartovat letos na podzim. Ovšem tento rok nebude pouze o iPhonech, ale také nové generaci chytrých hodinek Apple Watch. 

Apple Watch Series 5 bude vybaven jinými displeji

S největší pravděpodobností bude nová generace představena jako Apple Watch Series 5. V současné chvíli není jisté, jakých novinek se dočkáme. Jedinou informací, kterou o hodinkách máme, je, že se Apple údajně chystá implementovat displej od jiného, respektive nového dodavatele. 

Společnost s logem nakousnutého jablka doposud používal OLED panely pro Apple Watch od LG. Jedná se bezesporu o kvalitní displeje. Apple však nechce spoléhat pouze na jednoho dodavatele, proto se chystá obnovit spolupráci s Japan Display. Mimochodem, tento výrobce již v minulosti Applu dodával LCD displeje, díky kterým má s americkou společností velmi dobré vztahy. 

Bohužel není jisté, o jakou procentuální část se Japan Display postará. Ze začátku ale pravděpodobně půjde o zanedbatelné číslo, neboť si Apple bude chtít spolupráci otestovat. Pokud bude spolupráce fungovat, jistě se Japan Display dočká větších objednávek. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat