ASUS Zenfone 6 poodhalen díky FCC dokumentům

ASUS Zenfone 6 poodhalen díky FCC dokumentům
2019-04-20T15:44:35+02:00
• 20. 4. 2019

Představení nového kousku v podobě Zenfone 6 je naplánováno na příští měsíc. Zařízení bylo nyní certifikováno u FCC a zveřejněné dokumenty odhalují klíčové vlastnosti o novém vlajkovém modelu od společnosti ASUS. 

ASUS Zenfone 6 nebude žádný hit

Nově chystaný model nese klíčové označení ASUS_I01WD. Srdcem vlajkového modelu má být nový procesor SM8150, nebo-li Snapdragon 855 od společnosti Qualcomm. Na zadní straně telefonu se má nacházet hned dvojice fotoaparátů, ty by pak měly být uspořádány vodorovně a odděleny přisvětlovací LED diodou. Pod samotnými fotoaparáty pak bude umístěna čtečka otisků prstů. 

Zenfone 6 kromě těchto hardwarových vychytávek nabídne také podporu 18W rychlého nabíjení a dvou SIM karet. Samotný přístroj byl dokonce před měsícem nalezen v mobilní aplikaci AnTuTu a dle výsledků bude dodáván s displejem s rozlišením 2340 x 1080 pixelů. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 6 GB. 

K dispozici bude samozřejmě i vnitřní 128GB úložiště pro ukládání soukromých dat. Těšit se ale můžeme i na softwarovou stránku, neboť telefon bude mít předinstalovaný operační systém Android 9 Pie. 

Doposud ale nebyla zjištěna žádná klíčová funkce, díky níž by se ASUS Zenfone 6 stal zajímavějším telefonem. Na druhou stranu by se mělo jednat o vlajkový model za velmi přijatelný peníz. A to je možná důvod, proč zde zřejmě nenajdeme optický zoom či bokeh. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat